Fotoalbum

December 2009 debuterede jeg som børnebogsforfatter.
Bogens titel er: Den Lille Bredmundede Frø...
Historien hørte jeg første gang for 35 år siden. Det er vist nok en gammel "vandrehistorie" med en sød og sjov pointe. Jeg har altid haft stor lyst til at tegne og fortælle historien i bogform. Det er nu lykkedes...


Bibliotekernes lektørudvalg skrev:
Anvendelse/målgruppeniveau
En billedbog for børn i 2-4 årsalderen, som udgangspunkt til en snak hjemme og i institutionen om bondegårdens dyr, og om hvad de spiser.

Beskrivelse:
Det er Henrik Drents debut som forfatter. Bogen udkommer på forlaget Aesculus, der bl.a. vil hjælpe mindre kendte eller helt ukendte forfattere med en bogudgivelse.
Udstyret er beskedent, omslaget er f.eks. temmelig tyndt. Bortset fra det, er det en sød historie om Den Lille Bredmundede og spørgelystne Frø, der hopper rundt og udspørger dyrene på gården om deres spisevaner.
Slutningen har en morsom pointe med et lille gys, og mæt af dagens oplevelser hopper den lille Bredmundende Frø hjem til trygheden i mosen. Det kunne dog have været sjovt at få at vide, hvad frøen spiser. Bogen er illustreret med naturialistiske akvareller i lyse, klare farver.
Teksten er ret fyldig, men mundret og let at læse op. Gentagelsesmotivet sørger for, at også de yngste tilhørere kan følge med.

Samlet konklusion:
En lidt traditionel, men sød billedbog, hvor de mindste let vil kunne identificere.